ПО СВЕТА И В ПРОФС

Новина

01.08.2014

Уважаеми клиенти и партньори, Имаме удоволствието да Ви съобщим, че от 01.08.2014 фирмите „Каммартон България“ ЕООД и „ПРОФС“ ЕООД сливат дейността си, като новообединената фирма ще запази името „Каммартон България“ ЕООД, както и всички фирмени реквизити на Каммартон. За тези, които познават и двете фирми, не е новост, че и до сега „Каммартон“ и „ПРОФС“ работеха в тясно взаимодействие.

Фирма „ПРОФС“ има 8 регионални офиси в градовете София, Варна, Плевен, Сливен, Троян, Видин, Хасково и Смолян, както и електронния магазин www.toolsshop.com и до момента работеше като верига магазини на „Каммартон България“. „Каммартон“ има свои регионални офиси в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе, Габрово, Нови Пазар, Враца, Благоевград и Свищов.

С тази стъпка двете компании и техните служители ще обединят усилия в посока още по-добро обслужване на клиентите. Вече ще сме още по-близо до Вас с общо 19 регионални офиси/магазини/складове, както и работещия от три години електронен магазин.

Екипите на двете компании от години работят в синхрон и съдействие и вярваме, че с това обединение нашето време за реакция ще се намали и качеството на нашите услуги ще се подобри още повече.

Искаме да Ви уверим, че промените ще бъдат минимални, в много голяма степен няма да касаят пряко клиентите и ще бъдат направени така, че да предизвикат минимален дискомфорт. При промяна на банкови сметки (по отношение на клиентите на фирма „ПРОФС“), ще информираме поотделно всеки клиент.

Заедно сме по-силни!

Ръководството на „Каммартон България“,

Ръководството на „ПРОФС“

Мениджър за един ден 2014

11.12.2013

И тази година ПРОФС ЕООД се включи в програмата на фондация Junior Achievement “Мениджър за един ден”.

Тазгодишните ни мениджъри за един ден бяха студентките Катя Илиева (УНСС) и Габриела Стоименова (Технически университет). Поставените им задачи, по които те работиха съвместно с екипа ментори на ПРОФС ЕООД, бяха пряко свързани с фирмените активности. Момичетата се запознаха с реалната бизнес среда, почерпиха и обмениха опит, както и изпълниха успешно заданията си.

Програма за лоялни клиенти

11.12.2013

Влез в клуба.

На 11.12.2013 година ние стартираме своя програма за лоялни клиенти и създадохме към нея ПРОФС Клуб „Лоялни клиенти”. Този Клуб цели да направи пазаруването при нас по-качествено и приятно. Участието в ПРОФС Клуб дава възможност на всички участници да ползват предимството на изгодни цени за клубните ни продукти.

Какво получавате?

Всички клиенти, които са част от ПРОФС Клуб „Лоялни клиенти” ще имат шанс да купуват разнообразни продукти на специални цени. Всеки месец ще се изготвя Клубна промоция само за членовете на Клуба, която ще е валидна в рамките на текущия месец и ще включва няколко продукта, които ще бъдат на атрактивни клубни цени.

Присъединете се!

За да се включите в ПРОФС Клуб „Лоялни клиенти” е необходимо да отговаряте на Условията за участие и да впишете активен e-mail адрес на касата на Верига магазини ПРОФС.

Нашият начин да Ви кажем Благодаря!

Месец на отворените врати

14.05.2013

На 14.05.2013 г. група от петима ученици от ПГМЕ „Н.Й.Вапцаров”, заедно с техни преподаватели посетиха Централния офис на ПРОФС ЕООД във връзка с „Месец на отворените врати за ученици“ – проектът по инициатива на министъра на труда и социалната политика Деяна Костадинова, съвместно с Българската асоциация за управление на човешки ресурси.
Те се запознаха със структурата, предмета на дейност и инициативите на ПРОФС ЕООД и се докоснаха до реалните условия на българския бизнес.

Да изчистим България за един ден 2013

20.04.2013

И тази година целият екип на Верига магазини ПРОФС, се включи в националната кампания по почистване, която се проведе на 20 април. Заедно направихме своя малък принос за доброто на природата, като почистихме районите около магазините си в градовете София, Плевен, Смолян, Сливен, Троян, Видин, Варна и Хасково.

Мениджър за един ден

28.03.2013

За трета поредна година ПРОФС ЕООД взе участие в кампанията на Фондация Junior Achievement България "Мениджър за един ден".
Стажанти в Централния офис на фирмата бяха трима студенти - Вяра Цветкова (УНСС), Инна Павлова (Софийски Университет) и Цветан Петров (УНСС). Възложените им задачи бяха свързани с различни инициативи на ПРОФС ЕООД в областта на маркетинга и рекламата.
Всички те изпълниха успешно заданията си, като вложиха много старание, креативност и свежи идеи.

Честита Първа Пролет!

22.03.2013

Честита Първа Пролет!
Нека най-цветният сезон в годината да ви донесе много усмивки и радостни мигове!

Честит 8 март!

08.03.2013

Честит празник, скъпи дами!
Бъдете най-вече здрави, много обичани и винаги заобиколени от много радост и щастливи мигове!

Честит 3-ти март!

03.03.2013

Честит Национален Празник!

Честита Баба Марта!

01.03.2013

Честита Баба Марта от целия екип на ToolsShop.bg!
Желаем на всички наши клиенти и партньори много здраве и усмивки!

Честит 14 февруари!

14.02.2013

ПРОФС ЕООД Ви поздравява с деня на виното и любовта Ви желае празник, изпълнен с много обич и опияняващи емоции!

ЧЕСТИТА НОВА 2013 ГОДИНА!!!!

Весела Коледа с инструменти за индустриална техника и консумативи
03.01.2013

Скъпи колеги, партньори и клиенти, Екипът на ПРОФС ЕООД Ви поздравява с настъпването на новата 2013 година. Нека тя Ви донесе много здраве, успехи и щастливи мигове.

Весела Коледа

20.12.2012

Екипът на ПРОФС ЕООД Ви пожелава вълшебен празник, изпълнен с много топлина, усмивки и радостни мигове, споделени с любимите хора!

Демонстрация на Makita - Троян

ПРОФС ЕООД, Makita
17.09.2012 г.

Последванa от редицата успешни презентации на продуктовата гама на Makita Bulgaria в страната, на 10 септември в гр. Троян се проведе още една такава.
Домакин беше официалният представител на Makita Bulgaria за областта – Магазин ПРОФС, град Троян.
Събитието беше посетено от над 30 души, представители на 13 фирми, които успяха да се докоснат до продуктите на марката. По време на демонстрацията в работни условия бяха представени всички нови електрически и акумулаторни инструменти от гамата на Makita. Най-голям интерес сред гостите предизвикаха акумулаторните винтоверти и бормашини, настолните циркуляри, електирческите шлайфове и къртачи, моторните и електрически триони. Именно с тези продукти бяха направени и най-голям брой демонстрации.
Верига магазини ПРОФС ви представя най-новата си промоция на продукти Makita:
Към промоция на Makita

ПРОФС и Makita Bulgaria - 09.07.2012 г.

09.07.2012 г.

    На 9. юли представители на Makita Bulgaria привлякоха сериозно интереса на много индустриални предприемачи в района на гр. Плевен, провеждайки специална демонстрация на своите продукти. Партньор в организацията беше официалният представител на Makita Bulgaria в областта – ПРОФС ЕООД.
    Представянето се проведе в базата на любезните домакини от ТС ЕООД. Въпреки краткото време за организация, на мястото се събраха десетки ентусиасти, желаещи да видят на живо инструментите от гамата продукти на двете фирмени марки – Makita и Maktec. Демонстраторите от Makita Bulgaria обърнаха внимание на абсолютно всички присъстващи и не оставиха нито един въпрос без подобаващо изчерпателен отговор. Освен това, детайлно бяха описани по-атрактивните инструменти, което се понрави на всички гости.
    Факт е, че моментално след края на събитието беше закупен мащабен продукт Makita от магазина на ПРОФС, а редица гости заявиха твърдото намерение да разгледат потенциални оферти и предложения от нас в близките дни. Изключително красноречиво е, че всеки желаещ получи възможността да тества лично и собственоръчно произволен продукт от сериите Makita и Maktec, при това в работни условия. Ъглошлайф, професионална ножица, къртач, перфоратор са само част от атрактивните инструменти, оставили хората очаровани и доволни от видяното.
   Някои от предлаганите от ПРОФС ЕООД продукти на Makita можете да видите в нашия електронен магазин: тук .
  За повече информация можете да се свържете с представители от нашите магазини, които с удоволствие ще Ви обяснят за всичко, което Ви интригува. Връзки към летните промоции в PDF:

Makita Промоции (Тук)

ПРОФС и Makita Bulgaria - 28.06.2012 г.

28.06.2012 г.

    На 28. юни представители на Makita Bulgaria предизвикаха сериозна атракция за индустриалните предприемачи в гр. Видин, провеждайки специална демонстрация на своите продукти. Партньор в организацията беше единственият официален представител на Makita Bulgaria в областта – ПРОФС ЕООД.
  В центъра на вниманието попаднаха инструменти от всякакво естество, носещи емблемата на двете фирмени марки – Makita и Maktec, като покана за събитието бяха получили много местни компании с интереси в отрасъла. Техните представители останаха очаровани от динамичното представяне на продуктите, като имаха уникалната възможност да участват в тестовете лично, при това в работни условия.
  Гостите се запознаха и с летните промоционални предложения на Makita Bulgaria, а организаторите се постараха да оставят най-добри впечатления, осигурявайки подаръци и много порции добро настроение.
   Някои от предлаганите от ПРОФС ЕООД продукти на Makita можете да видите в нашия електронен магазин: тук .
  За повече информация можете да се свържете с представители от нашите магазини, които с удоволствие ще Ви обяснят за всичко, което Ви интригува. Връзки към летните промоции в PDF:

Makita Промоции (Тук)

НАЦИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ - 12.05.2012 г.

16.05.2012

Екипът на ПРОФС ЕООД се включи в националното почистване, проведено на 12.05.2012 г. ... вижте още

ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН

02.05.2012

На 12 май ПРОФС ЕООД ще се включи в инициативата „Да изчистим България за един ден”. С участието си фирмата ще демонстрира как с промяната на поведението си и малките жестове към природата човек може да промени света към по-добро.

Включете се и Вие! Да почистим България заедно на 12 май!

ВЕЛИКДЕН

Великден с подкрепата на магазини за индустриална техника и консумативи
12.04.2012

Нека Великденското яйце Ви напомня, че нищо не може да унищожи мечтите и любовта. Изживейте прекрасен и радостен Великден!

Христос Воскресе! Нека този Великден да Ви донесе надежда и вяра в добротата на хората!

ПРОЛЕТТА ДОЙДЕ!

Мениджър за един ден, с подкрепата на магазини за индустриална техника и консумативи
22.03.2012

Нека усмивките и доброто настроение бъдат част от ежедневието Ви през следващите дни! Честита пролет!

МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН

Мениджър за един ден, с подкрепата на магазини за индустриална техника и консумативи
19.03.2012

Всяка година, в над 100 страни от цял свят, по инициатива на фондация „Джуниър Ачийвмънт” и под патронажа на Министерството на финансите и на финасовия министър Симеон Дянков, лидери от всички сфери на обществения живот се обединяват, за да предадат своите умения и натрупан опит на младото поколение. ПРОФС ЕООД и тази година се включи в инициативата, като двете участнички: Веселина Стойчева – Софийски университет и Даниела Калайджиева – Технически университет София, работиха в Централния офис на фирмата в София, а Венцислав Филипов от Професионална гимназия по туризъм, стана член на екипа на магазин ПРОФС в Хасково. На всички участници беше представена работата във фирмата и всички те успешно се справиха с поставените им задачи за деня.

ЧЕСТИТ 8 МАРТ, МИЛИ ДАМИ!

Честит осми март с инструменти за индустриална техника и консумативи
08.03.2012

Бъдете нежни, красиви, вдъхновени, прекрасни, бъдете себе си! Нека да има много слънце, усмивки, споделени мигове и магия във всеки един ваш ден!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!!!

Честита Баба Марта с инструменти за индустриална техника и консумативи
03.03.2012

Нека не забравяме кои сме и бъдем горди с това, че носим България в сърцата си!!!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ МАРТ!!!

Честита Баба Марта с инструменти за индустриална техника и консумативи
01.03.2012

Баба Марта носи пролетта, здравето, щастието и радостта!

Екипът на ПРОФС ЕООД ви пожелава всички тях.

Честит празник!

Честит Трифон Зарезан
14.02.2012

Честит Празник, скъпи приятели на ПРОФС ЕООД, независимо кой от трите празника уважавате или сте решили да празнувате – на любовта, на виното или на археолога! Бъдете пияни от любов, летящи, опиянени от фантазия и мечти, усмихнати, очарователни и влюбени в живота във всички 365 дни на годината!

ЧЕСТИТА НОВА 2012 ГОДИНА!!!!

Весела Коледа с инструменти за индустриална техника и консумативи
01.01.2012

Бъдете живи и здрави, щастливи и добротворни. Нека всичките Ви дела бъдат увенчани с успех и носят удовлетворение и радост.

Весела Коледа!

Весела Коледа с инструменти за индустриална техника и консумативи
25.12.2011

Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат!

HRISTOVI RACING TEAM с първо място във втория кръг на Източноевропейския шампионат

Hristovi Racing Team индустриална техника и консумативи
19.06.2011

Първа победа на Hristovi Racing Team в източноевропейския...вижте още.

ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН!

Великден индустриална техника и консумативи
21.04.2011

ПРОФС ЕООД ви поздравява с настъпването на Великден!С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници. Нека има Мир и Любов в сърцата ни!

Официално представяне на ToolsShop.bg

ToolsShop.bg индустриална техника и консумативи
14.04.2011

На 13.04.2011 г. се състоя коктейл-промоция на електрония магазин за индустриална техника ToolsShop.bg, който е собственост на ПРОФС ЕООД. .

ПРОФС ЕООД се включва в "Мениджър за един ден"

Мениджър за един ден индустриална техника и консумативи
29.03.2011

ПРОФС ЕООД подкрепи националната инициатива "Мениджър за един ден 2011", като даде възможност на младите и амбициозни студенти на ТУ-София Мирослава Кившанова и Мария Димитрова и на ученичката от 11 клас на СОУ "Васил Левски", гр.Троян Лилия Митева, да се запознаят с фирмата и да вземат активно участие в бизнес процесите и.

Честит осми март!

8ми март индустриална техника и консумативи
08.03.2011

Бъдете щастливи, обичани и винаги усмихнати!

Честита Баба Марта!

Честита Баба Марта индустриална техника и консумативи
01.03.2011

С пожелание за здраве, щастие и професионални успехи!

ПРОФС ЕООД вече е част от Зеления кръг на българските компании

Зеления кръг индустриална техника и консумативи
18.02.2011

Началото беше поставено през 2010 г. с отпечатването на фирмения каталог на 100% рециклирана хартия...вижте още.

TOOLSSHOP.BG

TOOLSSHOP.BG индустриална техника и консумативи
01.02.2011

Посетете нашия най - нов магазин TOOLSSHOP.BG...вижте още.

Електронен магазин toolsshop-baner Web дизайн и поддръжка eProfs разработка на сайт