В ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКИЯ МОТОСПОРТ

към сайта на инициативата
22.07.2012 г.

PROFS EOOD, Hristovi Racing Team

На 22.07.2012 г. се състоя финалният кръг от Републиканския шампионат по мотоциклетизъм на писта, в който се включиха 70 състезатели от цялата страна.
В клас Скутери отборът на ХРИСТОВИ РЕЙСИНГ (с подкрепата на TengTools и ПРОФС ЕООД) отново отбеляза блестящо представяне, въпреки проблемите с охлаждането по време на съботната квалификация. Почетното второ място беше заслужено отредено на единствения представител на тима в този кръг - ПЛАМЕН ХРИСТОВ.
Крайното класиране на Републиканския шампионат изглежда така: Първо място се отсъжда на Милен Георгиев от Зед Мото, сребърен медалист за 2012 г. е ПЛАМЕН ХРИСТОВ от ХРИСТОВИ РЕЙСИНГ ТИЙМ, а трети е Иво Михайлов от Пан рейсинг. Тържественото връчване на медалите ще се състои в края на годината.

Екипът на ПРОФС ЕООД поздравява ХРИСТОВИ РЕЙСИНГ ТИЙМ за успешното представяне през изминалия сезон и им пожелава още много бъдещи победи!

02-03.06.2012 г.

ПРОФС ЕООД, Toolsshop.bg, Teng Tools На 03.06.2012 г. в Долна Митрополия се състоя вторият кръг от Източноевропейския шампионат на писта и супермото. В различните дисциплини взеха участие 119 пилоти от 7 държави. В клас скутери вниманието привлече отборът на ХРИСТОВИ РЕЙСИНГ ТИЙМ, състезаващ се с подкрепата на TENGTOOLS и ПРОФС ЕООД. Сред конкуренцията от деветима състезатели, пилотите ПЛАМЕН ХРИСТОВ, ЙОРДАН КИРЧЕВ и ТОНИ ФИЛИПОВ се представиха повече от отлично. Както и в предишния кръг, още от старта ПЛАМЕН ХРИСТОВ зае лидерското място и поведе колоната. ЙОРДАН КИРЧЕВ и ТОНИ ФИЛИПОВ тръгнаха убедително трети и четвърти и държаха преследвачите си на значителна дистанция зад себе си.

По време на състезанието ПЛАМЕН ХРИСТОВ успя да удържи непрестанните атаки на основния си преследвач – младия МИЛЕН ГЕОРГИЕВ (ЗЕДМОТО София), въпреки проблемите, които изпитваше на тренировките в събота. Така той напълно заслужено се изкачи на върха на почетната стълбичка, записвайки нова престижна победа с кариерата си. Големият му конкурент – МИЛЕН ГЕОРГИЕВ зае второто място, а състезателят на ХРИСТОВИ РЕЙСИНГ ТИЙМ - ЙОРДАН КИРЧЕВ се поздрави с бронза.

ПРОФС ЕООД, Toolsshop.bg, Teng Tools ПРОФС ЕООД, ToolsShop.bg, Teng Tools
Победителят Пламен Христов в двата най-важни момента – в началото и края на успешното състезание

Третият пилот в нашето полезрение – ТОНИ ФИЛИПОВ завърши четвърти, затвърждавайки тоталното превъдзходство на ХРИСТОВИ РЕЙСИНГ ТИЙМ в този кръг от Източноевропейския пистов шампионат.

ПРОФС ЕООД, Toolsshop.bg, Teng Tools Екипът на ПРОФС ЕООД поздравява тримата състезатели и целия им екип за невероятния резултат и им пожелаваме успех на следващия етап от шампионата!


20.05.2012 г.

ПРОФС ЕООД, Toolsshop.bg, Teng Tools На 20.05.2012г. се състоя кръг от Източноевропейския шампионат на писта и супермото. Участваха 110 пилоти в различни дисциплини.
В клас скутери за отбора на ХРИСТОВИ РЕЙСИНГ ТИЙМ (с подкрепата на TENGTOOLS и ToolsShop.bg) участваха двама пилоти ПЛАМЕН ХРИСТОВ и ТОНИ ФИЛИПОВ и двамата с мотоциклети АПРИЛИЯ. Още от старта ПЛАМЕН ХРИСТОВ зае лидерското място и поведе колоната, но в седмата обиколка мотоциклетът му изгасна поради технически проблем, който той отстрани на трасето. Това му костваше една обиколка изоставане след всички останали. Той успя да навакса изгубената обиколка и се добра до третото място. Другият пилот на ХРИСТОВИ РЕЙСИНГ ТИЙМ завърши четвърти.


13.05.2012 г.

ПРОФС ЕООД, Toolsshop.bg, Teng Tools На 13 май 2012 г. в Община Плевен се проведе инициативата „Плевен на скорост“. Осемте часа бяха изпълнени с най-различни мотор дисциплини: дрифт сесия, донът-шоу, стънт изпълнения, презентация на нови автомобили БМВ - “ВИА ИНТЕРКАР”, много забавни моменти, игри с публиката, бърнаут шоу. Мероприятието се осъществи по идея на кмета на гр. Плевен Доц. Д-р Димитър Стойков и се организира от най-активния клуб на територията на гр. Плевен, а именно ентусиастите от "БМВ Клуб България". Активно участие в мероприятието взеха и състезателите Георги Младенчев и Александър Качевски с BMW E30, които са спонсорирани от Toolsshop.bg и оборудвани с инструменти на Teng Tools.

виж повече снимки


2011 г.

Зелените рицари, индустриална техника и консумативи ПРОФС ЕООД и ToolsShop.bg в партньорство с Teng Tools International Sweden AB, подкрепиха българския мото спорт, в лицето на състезателите от HRISTOVI RACING TEAM Пламен Христов и Йордан Кирчев с мотоциклети. На състезателите бяха предоставени пълни комплекти професионални инструменти на шведската компания Teng Tools.

14.08.11 - Четвърти кръг на Републиканския шампионат по мотоциклетизъм на писта

31.07.11 - Трети кръг на Републиканския шампионат по мотоциклетизъм на писта

19.06.11 - Втори кръг на Републиканския шампионат по мотоциклетизъм на писта

01.05.11 - Първи кръг на Републиканския шампионат по мотоциклетизъм на писта

Електронен магазин toolsshop-baner Web дизайн и поддръжка eProfs разработка на сайт