KINNARPS, Bulgaria

Kinnarps

skandi Мебелите Kinnarps се отличават с максимална функционалност, модерен дизайн, отлична ергономия. Те въплъщават простотата на северната естетика в съчетание с най-модерните световни технологии. Kinnarps има изключително богат опит в намиране на най-добрите ергономични решения. Всеки продукт се проектира с грижата за най-голямо удобство, както и с най-много възможности за „персонализация” на продукта. Kinnarps работи с най-съвременни и висококачествени материали, които гарантират минимални или нулеви вредни емисии за потребителите и най-ниско отрицателно влияние върху околната среда. Kinnarps не просто доставя мебели, а предлага цялостни решения – проектиране, избор на подходящите мебели, доставка, аранжимент, почистване и предаване на обекта, съвместна работа с дизайнерски и архитектурни бюра, доставка на текстил, осветление и офис аксесоари. Политиката на Kinnarps е – независимо от разстоянието до Швеция, клиентът може да се свърже и получи специализирана помощ и съвет от локалния представител на фирмата. През последните десет години, Kinnarps закупи няколко шведски фирми – Klaessons, Materia и Scandiform, които са специализирани в производството на специални мебели за социални заведения (Klaessons) и на уникални дизайнерски серии от мебели за най-изисканите и представителни пространства във вашия офис (Materia и Scandiform).

Доставчици на KINNARPS

Skandiform

skandi Още от самото начало на създаването си, Skandiform, работи с най-изявените шведски дизайнери и архитекти. Резултатът е иновативни мебели с неподвластно на времето качество. През годините компанията Skandiform е получила признание чрез многобройните награди, сред които: годишната награда „Превъзходен шведски дизайн”, „Мебели на годината”, „Златен стол”, присъждани от шведската асоциация на архитектите.

Materia

materia Materia е марка, която разработва, произвежда и търгува с дизайнерски мебели и вътрешно обзавеждане за обществени места. Фирмата прелага продукти с характеристики, които са резултат от внимателно проучване, в съчетание с високо техническо качество и съвременен стил. Продукти с марката Materia са печелили множество награди и са включени в колекциите на няколко музея за дизайн.

Samas

samas Фирма с дългогодишен опит в мебелното производство, предлагаща офис обзавеждане с отлични характеристики. Продуктовият асортимент обхваща целия спектър от изисквания на клиентите.

Gotessons

gotessons Фирма GOTESSONS е представена в над 35 страни, предимно в Европа. Помощните механизми и аксесоари за офиса, които предлагат са патентовани и имат уникален дизайн, а резултатът е създаване на комфорт и класа за идеално работно пространство в офиса.

Hestra

hestra Фирмата предлага висококачествено обзавеждане за магазини, а дизайна на продуктите е съсредоточен върху минимизиране на въздействието върху околната среда. то върху околната среда.

Zero

zero Zero е компания, която предлага привлекателни осветителни тела за всички видове пространства. Използват актуална технология, а продуктите се характеризират с иновативен и изненадващ дизайн.

Narbutas

narbu Narbutas е водеща марка на литовския мебелен пазар, а също много популярна в прибалтийските страни и Русия. Модерна и новаторска международна компания за проектиране, производство и продажба на мебели с обществено- публично предназначение.
Електронен магазин toolsshop-baner Web дизайн и поддръжка eProfs разработка на сайт